Samo na spletu: Luka Košir

Zelena generacija

recording logo

Luka Košir je eden izmed najuspešnejših slovenskih kuharskih chefov, vendar se tudi sam ukvarja s pridelavo hrane. Že nekaj let razvija prirejo rac in gosi, prideluje zelenjavo in načrtuje, da bo imela njegova restavracija tudi  svojo prirejo krško poljskih prašičev. Luka Košir pa je tudi povezovalec, spodbuja  in promovira  kakovostne pridelke in izdelke slovenskih kmetij in ocenjuje, da je v slovenskem prostoru še veliko možnosti za mlade, ki bi se ukvarjali s kakovostno pridelavo hrane.

Samo na spletu: Luka Košir

Zelena generacija

Luka Košir je eden izmed najuspešnejših slovenskih kuharskih chefov, vendar se tudi sam ukvarja s pridelavo hrane. Že nekaj let razvija prirejo rac in gosi, prideluje zelenjavo in načrtuje, da bo imela njegova restavracija tudi  svojo prirejo krško poljskih prašičev. Luka Košir pa je tudi povezovalec, spodbuja  in promovira  kakovostne pridelke in izdelke slovenskih kmetij in ocenjuje, da je v slovenskem prostoru še veliko možnosti za mlade, ki bi se ukvarjali s kakovostno pridelavo hrane.