V naši radijski kuhinji tokrat o bučah, ki naznanjajo jesenski čas, ko nas narava obdari s plodovi vseh vrst. Tezˇko bi nasˇli zelenjavo, ki ponuja toliko razlicˇnih mozˇnosti za pripravo, kot so bucˇe. Posebej tiste, ki v sebi skrivajo oranzˇno meso. Lepo se ujamejo z razlicˇnimi zˇelisˇcˇi in zacimbami, mi pa smo bucˇne njoke ozˇenili z zˇajbljem. Pripravljata Barbara Štern in Darinka Čobec.
Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov. S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!
Na spletnih straneh RTV Slovenija uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov - podrobnosti. | več o piškotkih