V Sloveniji je okoli 20 tisoč bolnikov s celiakíjo. To je kronična avtoimuna bolezen, ki je posledica preobčutljivosti za gluten. Bolniki morajo biti vse življenje na strogi brezglutenski dieti, to pomeni, da ne smejo uživati nobenih izdelkov iz pšenice in nekaterih drugih žit. To seveda ni enostavno, še posebej težko je tistim, ki se morajo prehranjevati v restavracijah, denimo študentom, ki imajo prehranske bone. Ponudnikov takšne prehrane namreč še zdaleč ni dovolj.
Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov. S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!
Na spletnih straneh RTV Slovenija uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov - podrobnosti. | več o piškotkih