Začimbe so v času naših babic in prababic veljale za zdravila. Danes se zdi, da smo na njihove blagodejne učinke kar malce pozabili in jih uporabljamo zgolj kot izboljševalce okusov. V torkovem Svetovalnem servisu se bomo spraševali, kako delujejo posamezne začimbe, kako jih uporabljati in kako pripraviti ustrezne začimbne mešanice. Dotaknili se bomo tudi tistih začimb, ki pomagajo pri preprečevanju in zdravljenju prehladnih obolenj, ki so v jesenskem in zimskem času pogosta. Naša gostja bo odlična poznavalka začimb, Marija Kočevar. Pokličite nas, pišite nam ali pošljite kratko sporočilo.
Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov. S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!
Na spletnih straneh RTV Slovenija uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov - podrobnosti. | več o piškotkih