Alma Kochavy, Odprta kuhna

Prava ideja!

recording logo

1298

Odprta kuhna, ki sta jo leta 2013 zakuhala Alma in Lior Kochavy, je danes skoraj nepogrešljiv petkov kulinarični in družabni dogodek v prestolnici, privlačnost dogodka pa so prepoznali tudi v Celju, Kopru, Novi Gorici, na Ptuju in letos prvič tudi v Novem mestu. V sedmih letih je v kuhinji na prostem slovenske in mednarodne dobrote predstavilo več kot 200 različnih ponudnikov. Ekipa 2 redno zaposlenih in 30-ih zunanjih sodelavcev že več let organizira tudi Pivo & Burger Fest, največji tovrstni festival v širši regiji, v začetku junija pa so prvič organizirali Brino, ljubljanski festival džina. V podjetju, ki je med drugim prejemnik mednarodne nagrade Jakob za odličnost in inovativnost v turizmu, so ponosni na sodelovanje s Slovensko filantropijo, ki vso neporabljeno hrano po koncu vsakega dogodka zbere in preda družinam v stiski.

Alma Kochavy, Odprta kuhna

Prava ideja!

Odprta kuhna, ki sta jo leta 2013 zakuhala Alma in Lior Kochavy, je danes skoraj nepogrešljiv petkov kulinarični in družabni dogodek v prestolnici, privlačnost dogodka pa so prepoznali tudi v Celju, Kopru, Novi Gorici, na Ptuju in letos prvič tudi v Novem mestu. V sedmih letih je v kuhinji na prostem slovenske in mednarodne dobrote predstavilo več kot 200 različnih ponudnikov. Ekipa 2 redno zaposlenih in 30-ih zunanjih sodelavcev že več let organizira tudi Pivo & Burger Fest, največji tovrstni festival v širši regiji, v začetku junija pa so prvič organizirali Brino, ljubljanski festival džina. V podjetju, ki je med drugim prejemnik mednarodne nagrade Jakob za odličnost in inovativnost v turizmu, so ponosni na sodelovanje s Slovensko filantropijo, ki vso neporabljeno hrano po koncu vsakega dogodka zbere in preda družinam v stiski.