Piknik pod slamnikom

Naj vam tekne

recording logo

176

Slavica Smrdel ima za seboj pisano paleto kulinaričnih izletov. Napisala je dve kuharski knjigi (Navdih in Jedi naših starih mam) in vrsto priročnikov za peko. Več kot 25 let prireja kuharske delavnice z različno tematiko; za otroke, odrasle, diabetike. Delovne izkušnje je pridobivala v Avstriji, kot vodja kuhinje je vrsto let delala v Postojnski jami. Zadnja leta ustvarja v centru Ljubljane, kot vodja kuhinje v Hotelu Central Union Hoteli, kjer so jo obiskovalci vzljubili tudi po zaslugi tematskih večerij; najprej je raziskala kulinarične poti Franka Sinatre in večere združila z glasbo. Od znanih Slovencev s področja glasbe je sodeloval maestro Mojmir Sepe. Slavica Smrdel že dve desetletji sodeluje z Regionalnim RTV centrom Koper-Capodistria, zato je večer posvetila tudi kuharskim sopotnicam v oddaji Dobro jutro, Karin in Erter, ki sta večeru vdahnili okus Mediterana. Trenutno ustvarja v kuhinji Hotela Union in raziskuje vrednost vrtnic in drugih cvetlic v kulinariki.

Piknik pod slamnikom

Naj vam tekne

Slavica Smrdel ima za seboj pisano paleto kulinaričnih izletov. Napisala je dve kuharski knjigi (Navdih in Jedi naših starih mam) in vrsto priročnikov za peko. Več kot 25 let prireja kuharske delavnice z različno tematiko; za otroke, odrasle, diabetike. Delovne izkušnje je pridobivala v Avstriji, kot vodja kuhinje je vrsto let delala v Postojnski jami. Zadnja leta ustvarja v centru Ljubljane, kot vodja kuhinje v Hotelu Central Union Hoteli, kjer so jo obiskovalci vzljubili tudi po zaslugi tematskih večerij; najprej je raziskala kulinarične poti Franka Sinatre in večere združila z glasbo. Od znanih Slovencev s področja glasbe je sodeloval maestro Mojmir Sepe. Slavica Smrdel že dve desetletji sodeluje z Regionalnim RTV centrom Koper-Capodistria, zato je večer posvetila tudi kuharskim sopotnicam v oddaji Dobro jutro, Karin in Erter, ki sta večeru vdahnili okus Mediterana. Trenutno ustvarja v kuhinji Hotela Union in raziskuje vrednost vrtnic in drugih cvetlic v kulinariki.