Ali je Slovenija kulinarična destinacija?

Na tretjem...

recording logo

113

Slovenija se je letos spomladi prvič umestila v Michelinov kulinarični vodnik. Prestižno zvezdico si je prislužilo kar šest gostinskih lokalov. To je gotovo tudi rezultat močne medijske promocije Slovenske turistične organizacije, ki letos praznuje 25 let. Od prvih sejemskih nastopov in oglasov na tujih trgih ter prvih turističnih predstavništev do nacionalne turistične organizacije, ki trajnost in nove tehnologije postavlja v jedro vseh aktivnosti, je torej minilo četrt stoletja. Tokrat v oddaji gostimo mag. Majo Pak, direktorico Slovenske turistične organizacije in Tomaža Kavčiča, gostinca iz gostilne Pri Lojzetu v dvorcu Zemonu, ki je, kot »le chef«, kot rečejo Francozi, postal častni imetnik Michelinove zvezdice.

Ali je Slovenija kulinarična destinacija?

Na tretjem...

Slovenija se je letos spomladi prvič umestila v Michelinov kulinarični vodnik. Prestižno zvezdico si je prislužilo kar šest gostinskih lokalov. To je gotovo tudi rezultat močne medijske promocije Slovenske turistične organizacije, ki letos praznuje 25 let. Od prvih sejemskih nastopov in oglasov na tujih trgih ter prvih turističnih predstavništev do nacionalne turistične organizacije, ki trajnost in nove tehnologije postavlja v jedro vseh aktivnosti, je torej minilo četrt stoletja. Tokrat v oddaji gostimo mag. Majo Pak, direktorico Slovenske turistične organizacije in Tomaža Kavčiča, gostinca iz gostilne Pri Lojzetu v dvorcu Zemonu, ki je, kot »le chef«, kot rečejo Francozi, postal častni imetnik Michelinove zvezdice.