Na lepše

Na lepše, oddaja o turizmu

recording logo

Na lepše - osrednja turistična oddaja, ki nas spomni na to, kako velika je Slovenija in koliko razlogov za odhod na lepše imamo samo par korakov stran od domačega praga. Za vas tedensko iščemo aktualne novosti, skrite destinacije in neznane produkte. Popoln pregled vsega, kar želite vedeti o domačem turizmu. Za vse, ki turizem živite in delate. Ker iskreno verjamemo, da smo turizem ljudje. V tokratni oddaji izpostavljamo nujnost vlaganj v turizem, glede na dolgoročni obstoj in konkurenčnost. Po koncu pandemije namreč ne bodo preživeli največji in najmočnejši, ampak tisti, ki z bolj kreativno rešitvijo in večjo fleksibilnostjo. Kako se bo v prihodnje tržila Postojnska jama kot eden naših nacionalnih simbolov? V prvem zero waste hotelu pri nas, v Hotelu Ribno na Bledu so čas splošnega zaprtja izkoristili za nova vlaganja in prenovo hotela. Izpostavljamo nagrajence, ki so na nedavnih 9.Dnevih slovenskega turizma prejeli najvišja priznanja slovenskega turizma. Preverili smo začetek smučarske sezone v Kranjski Gori, ki je že prejšnji teden prva zagnala eno od žičnic. Zaradi omejitve gibanja med občinami, jo zaenkrat uporabljajo zgolj domačini. A kako so na novo sezono pripravljeni žičničarji, gostinci in ponudniki namestitev? Ostaja kup nedorečenih vprašanj, ki dogajanje na slovenskih smučiščih pušča v negotovosti. Izpostavljamo pa tudi novo izdajo Grajskih receptov Ljubljanskega gradu v kateri izpostavljajo recepte vse od Rimske Emone, srednjeveške Ljubljane, zaporniške kulinarike pa do danes.

Na lepše

Na lepše, oddaja o turizmu

Na lepše - osrednja turistična oddaja, ki nas spomni na to, kako velika je Slovenija in koliko razlogov za odhod na lepše imamo samo par korakov stran od domačega praga. Za vas tedensko iščemo aktualne novosti, skrite destinacije in neznane produkte. Popoln pregled vsega, kar želite vedeti o domačem turizmu. Za vse, ki turizem živite in delate. Ker iskreno verjamemo, da smo turizem ljudje. V tokratni oddaji izpostavljamo nujnost vlaganj v turizem, glede na dolgoročni obstoj in konkurenčnost. Po koncu pandemije namreč ne bodo preživeli največji in najmočnejši, ampak tisti, ki z bolj kreativno rešitvijo in večjo fleksibilnostjo. Kako se bo v prihodnje tržila Postojnska jama kot eden naših nacionalnih simbolov? V prvem zero waste hotelu pri nas, v Hotelu Ribno na Bledu so čas splošnega zaprtja izkoristili za nova vlaganja in prenovo hotela. Izpostavljamo nagrajence, ki so na nedavnih 9.Dnevih slovenskega turizma prejeli najvišja priznanja slovenskega turizma. Preverili smo začetek smučarske sezone v Kranjski Gori, ki je že prejšnji teden prva zagnala eno od žičnic. Zaradi omejitve gibanja med občinami, jo zaenkrat uporabljajo zgolj domačini. A kako so na novo sezono pripravljeni žičničarji, gostinci in ponudniki namestitev? Ostaja kup nedorečenih vprašanj, ki dogajanje na slovenskih smučiščih pušča v negotovosti. Izpostavljamo pa tudi novo izdajo Grajskih receptov Ljubljanskega gradu v kateri izpostavljajo recepte vse od Rimske Emone, srednjeveške Ljubljane, zaporniške kulinarike pa do danes.