Na lepše

Na lepše, oddaja o turizmu

recording logo

448

Kulinarika postaja na nacionalnem nivoju eden ključnih turističnih produktov. Zaradi uspehov Ane Roš in kobariške Hiše Franko nas svet ne odkriva več mimogrede in naključno. Gostje prihajajo k nam namensko in z visokimi pričakovanji. Postali smo namreč zanimiva destinacija za kulinarične goste, ki butičnost razumejo in so zanjo pripravljeni zapraviti tudi malce več. V oddaji Na lepše smo obiskali kulinarični dogodek Gourmet Cup, ki se je na Krvavcu in v Ljubljani odvil v podporo visoki kulinariki v turizmu. Preverili smo tudi kakšna je bila ponudba na letošnjem že 29.mednarodnem turističnem sejmu Natour Alpe Adria. Na Ptuju, v našem najstarejšem mestu pa smo za rokav pocukali kurenta, ki se je lani vpisal na prestižni sezam Unescove nesnovne dediščine.

Na lepše

Na lepše, oddaja o turizmu

Kulinarika postaja na nacionalnem nivoju eden ključnih turističnih produktov. Zaradi uspehov Ane Roš in kobariške Hiše Franko nas svet ne odkriva več mimogrede in naključno. Gostje prihajajo k nam namensko in z visokimi pričakovanji. Postali smo namreč zanimiva destinacija za kulinarične goste, ki butičnost razumejo in so zanjo pripravljeni zapraviti tudi malce več. V oddaji Na lepše smo obiskali kulinarični dogodek Gourmet Cup, ki se je na Krvavcu in v Ljubljani odvil v podporo visoki kulinariki v turizmu. Preverili smo tudi kakšna je bila ponudba na letošnjem že 29.mednarodnem turističnem sejmu Natour Alpe Adria. Na Ptuju, v našem najstarejšem mestu pa smo za rokav pocukali kurenta, ki se je lani vpisal na prestižni sezam Unescove nesnovne dediščine.