Branko Majerič, znan pridelovalec poljščin po principu ohranitvenega kmetijstva, nas je odpeljal na ogled njive v skoraj apokaliptičnem jutru. Na drugem koncu Slovenije, pri Apatovih nad Šoštanjem so nam predstavili prirejo senenga mleka. Večji del ga prodajo v Mlekarno Celeia, kjer ga predelajo v seneni sir. S člani sadjarskih društev Dravograd in Mežiška dolina smo spregovorili o tem, kako pridelati kakovosten mošt. Pred koncem oddaje pa vas vabimo na ogled dveh rokodelskih obrti - pletarstva in lončarstva, ki sta bili nekoč značilni za slovensko podeželje.
Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov. S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!
Na spletnih straneh RTV Slovenija uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov - podrobnosti. | več o piškotkih