Italijanska kuhinja s Catherine, oddaja o kuhanju, 3/8

Kuhinja s Catherine

recording logo

934

Catherine se odpravi v gore. Slikovito srednjeveško mestece Vizzini slovi po najboljši trdi pšenici, iz katere pekarski mojster Antonio Terlato izdeluje nagrajene testenine. V Ragusi bomo izvedeli, kako nastane rikota in koliko časa se stara kačkavalj. Na koncu Catherine obišče najbolj znano vinsko klet v Vittorii in nam zaupa recept za odlično jed z govedino v rdečem vinu.

Italijanska kuhinja s Catherine, oddaja o kuhanju, 3/8

Kuhinja s Catherine

Catherine se odpravi v gore. Slikovito srednjeveško mestece Vizzini slovi po najboljši trdi pšenici, iz katere pekarski mojster Antonio Terlato izdeluje nagrajene testenine. V Ragusi bomo izvedeli, kako nastane rikota in koliko časa se stara kačkavalj. Na koncu Catherine obišče najbolj znano vinsko klet v Vittorii in nam zaupa recept za odlično jed z govedino v rdečem vinu.