Primer Kucha: Zagnana ekipa, odlične jedi in konec zaradi korone

Koronavirus podkast

recording logo

1287

"Drugi lockdown je zabil žebelj v krsto," tako neposredno je zaprtje bistroja Kucha pospremil Vladimir Mićković. Z zagnano ekipo 25ih sodelavcev je v dobrih dveh letih ustvaril kulinarično zgodbo, ki so jo prepoznali tudi gastronomski vodniki in ocenjevalci; med drugim so Kucho uvrstili med 50 najboljših veganskih restavracij v Evropi ter med pet najboljših ljubljanskih lokalov. Pogovarjali smo se z Vladimirjem Mićkovićem, ki poudarja, da njihova zgodba ni zgodba vseh gostincev, je pa dejstvo, da so nekatere podobnosti zelo očitne.

Primer Kucha: Zagnana ekipa, odlične jedi in konec zaradi korone

Koronavirus podkast

"Drugi lockdown je zabil žebelj v krsto," tako neposredno je zaprtje bistroja Kucha pospremil Vladimir Mićković. Z zagnano ekipo 25ih sodelavcev je v dobrih dveh letih ustvaril kulinarično zgodbo, ki so jo prepoznali tudi gastronomski vodniki in ocenjevalci; med drugim so Kucho uvrstili med 50 najboljših veganskih restavracij v Evropi ter med pet najboljših ljubljanskih lokalov. Pogovarjali smo se z Vladimirjem Mićkovićem, ki poudarja, da njihova zgodba ni zgodba vseh gostincev, je pa dejstvo, da so nekatere podobnosti zelo očitne.