V oddaji tokrat o desetem strokovnem srečanju slovenskih gostincev, kjer so opozorili na pomanjkanje kadrov, izpostavili so tudi problem toge delovne zakonodaje. Gostinci pričakujejo, da bi tudi v Sloveniji dobili prvo Michelinovo zvezdico. Kuharji iz Italije so izpostavili pomen lokalnega sodelovanja in vpliv Michelinovih zvezdic na razvoj regije. V oddaji bomo govorili tudi o uporabi lesa, kajti leseni izdelki z vrhunsko izdelavo podrobnosti so lahko strateška priložnost za slovensko lesarstvo. Urednica in voditeljica oddaje je Duška Lah. Vabljeni k ogledu! izzivi@rtvslo.si
Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov. S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!
Na spletnih straneh RTV Slovenija uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov - podrobnosti. | več o piškotkih