Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor nadaljuje svojo pot mednarodne odličnosti, tokrat na projektu Erasmus+, katerega namen je izboljšati kakovost prehrane, ki jo ponujajo mali in srednje veliki ponudniki. Aktivnosti projekta bodo dopolnjevale Slovenijo kot Evropsko gastronomsko regijo v letu 2021. Ključen rezultat bo spletna platforma in zbornik s pregledom mednarodnih primerov dobrih praks in napotkov malim in srednje velikim ponudnikom, da bodo lahko nadgradili svoje produkte in storitve za večjo dodano vrednost. Več, Dominik Hojnik.
Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov. S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!
Na spletnih straneh RTV Slovenija uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov - podrobnosti. | več o piškotkih