Decenbra kuhamo praznično - Peter Ventin

Dopoldan in pol

recording logo

Praznični december bomo radijsko kulinarično polepšali. Kar nekaj naših Osebnosti Primorske minulih šestnajstih let namreč odlično kuha, zato smo se odločili in jim ponudili radijski kulinarični izziv, ki so ga štiri med njimi z veseljem sprejeli. Povedali pa so nam še kaj o sebi in zaupali zanimiv jedilnik in recept. Prvi za nas kuha Peter Ventin, gasilec iz Pirana. Leto njegove zmage, 2010, je bilo zaznamovano z manj prijaznimi obrazi narave -z orkansko burjo, s poplavami, s plazovi. Gasilci so bili ob tem nepogrešljivi.S Petrom Ventinom se pogovarja Nataša Benčič.

Decenbra kuhamo praznično - Peter Ventin

Dopoldan in pol

Praznični december bomo radijsko kulinarično polepšali. Kar nekaj naših Osebnosti Primorske minulih šestnajstih let namreč odlično kuha, zato smo se odločili in jim ponudili radijski kulinarični izziv, ki so ga štiri med njimi z veseljem sprejeli. Povedali pa so nam še kaj o sebi in zaupali zanimiv jedilnik in recept. Prvi za nas kuha Peter Ventin, gasilec iz Pirana. Leto njegove zmage, 2010, je bilo zaznamovano z manj prijaznimi obrazi narave -z orkansko burjo, s poplavami, s plazovi. Gasilci so bili ob tem nepogrešljivi.S Petrom Ventinom se pogovarja Nataša Benčič.