Kulinarični klub "Pri meni"

Dopoldan in pol

recording logo

282

Sredi decembra so na okrogli mizi pri Butulovih na domačiji Manžan, v organizaciji Las Istre in omizja Slow food Primorska,razpravljali o črnem vinu, kar refošk gotovo je. Tako so ga že v davnih časih klasificirali tudi Istrani. Enako velja za teran.Butični okuševalci in strokovnjaki vin pa so ju vsa leta uvrščali med rdeča vina. Končno se bo črnemu vinu povrnila tradicija poimenovanja, za kar gre zasluga tudi Črtu Butulu in njihovi domačiji, ki se vseskozi naslanjajo na domačo tradicijo. Zato so pred leti svoje kulinarične čarovnije približali tudi osrednji Sloveniji. Prvi projekt je bil »Brunch for Bunch«. Drugega,ki še traja, je Črt naslovil »Pri meni«. Vse se dogaja v rezidenci domačije Butul v Ljubljani.

Kulinarični klub "Pri meni"

Dopoldan in pol

Sredi decembra so na okrogli mizi pri Butulovih na domačiji Manžan, v organizaciji Las Istre in omizja Slow food Primorska,razpravljali o črnem vinu, kar refošk gotovo je. Tako so ga že v davnih časih klasificirali tudi Istrani. Enako velja za teran.Butični okuševalci in strokovnjaki vin pa so ju vsa leta uvrščali med rdeča vina. Končno se bo črnemu vinu povrnila tradicija poimenovanja, za kar gre zasluga tudi Črtu Butulu in njihovi domačiji, ki se vseskozi naslanjajo na domačo tradicijo. Zato so pred leti svoje kulinarične čarovnije približali tudi osrednji Sloveniji. Prvi projekt je bil »Brunch for Bunch«. Drugega,ki še traja, je Črt naslovil »Pri meni«. Vse se dogaja v rezidenci domačije Butul v Ljubljani.