Dobro jutro

Dobro jutro

recording logo

637

Bliža se teden italijanske kulinarike v svetu, zato bo po Italiji zadišalo tudi v naši kuhinji. Prihaja poznavalka kuhanja Sara Rutar, skupaj z Mojco Mavec bosta pripravljali njoke. V živo se nam bo iz Rima oglasil tudi kuharski mojster Fabrizio D'alessandro. O vedenju za mizo, tudi o tem, kako se morajo otroci obnašati za mizo, bo svetovala strokovnjakinja za protokol in bonton Bojana Košnik Čuk. Petek je uvod v vikend, pravi Andrej Hofer, ki vas tudi ta petek popelje skozi zadnjo uro oddaje. V goste pa prihaja Manca Špik, ki bo pripravljala krvavice in pečenice.

Dobro jutro

Dobro jutro

Bliža se teden italijanske kulinarike v svetu, zato bo po Italiji zadišalo tudi v naši kuhinji. Prihaja poznavalka kuhanja Sara Rutar, skupaj z Mojco Mavec bosta pripravljali njoke. V živo se nam bo iz Rima oglasil tudi kuharski mojster Fabrizio D'alessandro. O vedenju za mizo, tudi o tem, kako se morajo otroci obnašati za mizo, bo svetovala strokovnjakinja za protokol in bonton Bojana Košnik Čuk. Petek je uvod v vikend, pravi Andrej Hofer, ki vas tudi ta petek popelje skozi zadnjo uro oddaje. V goste pa prihaja Manca Špik, ki bo pripravljala krvavice in pečenice.