Dobro jutro, 3. del

Dobro jutro

recording logo

614

Svetuje strokovnjakinja za bonton – o tem, kako se pozdravljamo, ko navezujemo stike, tako po telefonu kot v živo. Ste se sprli s sosedom zaradi meje? Kaj pravijo zakoni medsosedskega prava, izveste pri nas. Svetuje in odgovarja odvetnica Mateja Maček. Zakaj so stročnice in žita pozabljena izvora zdravih beljakovin in ogljikovih hidratov, izda kuharska mojstrica Slavico Smrdel. Smo v času posta. Ali ste tudi vi med tistimi, ki prisegajo na post? Ali posta ne bi nikoli prakticirali? O postenju – morebitnih prednostih in pasteh v rubriki Porota. Bodite z nami – od 6.57 dalje na prvem.

Dobro jutro, 3. del

Dobro jutro

Svetuje strokovnjakinja za bonton – o tem, kako se pozdravljamo, ko navezujemo stike, tako po telefonu kot v živo. Ste se sprli s sosedom zaradi meje? Kaj pravijo zakoni medsosedskega prava, izveste pri nas. Svetuje in odgovarja odvetnica Mateja Maček. Zakaj so stročnice in žita pozabljena izvora zdravih beljakovin in ogljikovih hidratov, izda kuharska mojstrica Slavico Smrdel. Smo v času posta. Ali ste tudi vi med tistimi, ki prisegajo na post? Ali posta ne bi nikoli prakticirali? O postenju – morebitnih prednostih in pasteh v rubriki Porota. Bodite z nami – od 6.57 dalje na prvem.