Bio, eko in veganska kulinarika

Čist zares

recording logo

526

Luka, Maj in Žan so študenti ljubljanske Biotehniške fakultete. Kot bodoči biotehnologi razvijajo skupne eksperimentalne projekte. Družijo se v laboratoriju in izven njega, zanima jih zlasti ustvarjanje novih proizvodov, z novo blagovno znamko in fermentirano pijačo pa bi se radi preizkusili na trgu ter podali v poslovne vode. Ana in Rok sta jim sledila in preverila, kako uspešni so bili.

Bio, eko in veganska kulinarika

Čist zares

Luka, Maj in Žan so študenti ljubljanske Biotehniške fakultete. Kot bodoči biotehnologi razvijajo skupne eksperimentalne projekte. Družijo se v laboratoriju in izven njega, zanima jih zlasti ustvarjanje novih proizvodov, z novo blagovno znamko in fermentirano pijačo pa bi se radi preizkusili na trgu ter podali v poslovne vode. Ana in Rok sta jim sledila in preverila, kako uspešni so bili.