Mnjama: Zaljubljena brusketa

Ribič Pepe

recording logo

Za slavnostni obed potrebujemo: brusketo ali manjši hlebček, česen, balzamičen kis, češnjeve paradižnike, sirni namaz, kislo smetano, pol limone, oljčno olje, lističe bazilike, parmezan in sol. Stremo strok česna in ga dodamo balzamičnemu kisu v posodi. Vanjo stresemo še razpolovljene češnjeve paradižnike, da se marinirajo. Malo pomešamo. V drugo posodico damo sirni namaz in kislo smetano. Dodamo oljčno olje, stisnemo sok pol limone, posolimo in dobro premešamo ... Prerežemo hlebček in damo vsako polovico na svoj krožnik. Namažemo z belo mešanico, nanjo položimo marinirane paradižnike, potresemo z baziliko in po vrhu naribamo parmezan. Zelooo elegantno!

Mnjama: Zaljubljena brusketa

Ribič Pepe

Za slavnostni obed potrebujemo: brusketo ali manjši hlebček, česen, balzamičen kis, češnjeve paradižnike, sirni namaz, kislo smetano, pol limone, oljčno olje, lističe bazilike, parmezan in sol. Stremo strok česna in ga dodamo balzamičnemu kisu v posodi. Vanjo stresemo še razpolovljene češnjeve paradižnike, da se marinirajo. Malo pomešamo. V drugo posodico damo sirni namaz in kislo smetano. Dodamo oljčno olje, stisnemo sok pol limone, posolimo in dobro premešamo ... Prerežemo hlebček in damo vsako polovico na svoj krožnik. Namažemo z belo mešanico, nanjo položimo marinirane paradižnike, potresemo z baziliko in po vrhu naribamo parmezan. Zelooo elegantno!